FacebookTwitter

Kruiden en Kooktechnieken

Kruiden en Kooktechnieken
Het feest van smaak en kokkerellen.

Een nieuwe cursus op De Sprenk.

In samenwerking met Dave Zwaartman, voormalig Chef Kok grondlegger van Restaurant Aan Zee.

Als je een keer een maaltijd van Dave geproefd hebt, dan weet je waarom wij hem gevraagd hebben deze cursus te geven. 
Dave verzorgt ook de opleiding "De Helende Chef", deze is gericht op de professioneel werkende kok.

De cursus is een unieke combinatie van de smaak van kruiden, de helende werking en de verschillende kooktechnieken die de eerste twee versterken.
Je leert in een ontspannen ambiance, je gaat aan het werk met (on)kruid dat je plukt in de tuinen van De Sprenk, je maakt kennis van de bijzondere kooktechnieken en gaat vervolgens met elkaar heerlijk eten.

De vernieuwde Imkerij is je restaurant waar je de maître, de restaurant manager en de clientèle bent.
Je gebruikt voornamelijk biologische  producten van hoogstaande kwaliteit

Maar de cursus heeft vooral het motto: hoe zorg je goed voor je lichaam en eet je heerlijk.

De cursus bestaat  uit 4 donderdagen van 9.30 tot 18.00 (8 lesuren) en bevat in ieder geval een kleine lunch en een diner.

De data zijn 4 dagen 17 en 31 mei, 14 en 21 juni
Aantal personen 6-8
De Kosten bedragen € 590,-  alles inbegrepen

Inschrijven